Genel

Gıda Güvenliği Ele Alındı

Toptancılar Sebze Hal Müdürü Ebubekir Kuzgun´u ziyaret eden Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga Karaköy, gıda güvenliği konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Prof. Dr. Karaköy, Gıda Güvenliği ve yaş sebze meyve üretiminde karşılaşılan sorunlara dikkat çekerek; “Gıda güvenliği, birincil üretim aşamasından tüketiciye ulaşana kadar tüm aşamaları kapsar. Bu süreçler hakkında esnafları bilgilendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Sivaslıların daha sağlıklı yaş meyve sebze tüketmesi için ilgili birimlerle görüşmelere devam edecek, çalışmalar yapacağız. Bu kapsamda öncelikle Hal Müdürümüz Ebubekir Kuzgun´u ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunmak istedik” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Toptancılar Sebze Hal Müdürü Ebubekir Kuzgun ise  Prof. Dr. Karaköy ile gıda güvenliği konusunda oldukça verimli bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirterek; “Hal Müdürlüğü olarak Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Bilgin’in direktör ve öncülüğüyle esnafların hijyen standartlarını en üst seviyede tutması için çaba harcıyoruz. Bu doğrultuda Prof. Dr. Tolga Karaköy hocamızın önerilerini de dikkate alarak esnaflarımızın daha iyi şartlarda hizmet vermesini sağlayacağız. Sivaslıların en hijyenik ve en kaliteli sebze ve meyveyi tüketmesi için Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Bilgin’in desteği ve himayeleriyle gerekeni yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Prof. Dr. Karaköy ve Hal Müdürü Kuzgun, esnafları ziyaret ederek önerilerde bulundu. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu