GenelGündem

Yeni Başkan Tahsin ÖZDEMİR

Türk Ulaşım-Sen Sivas Şubesi 7. Olağan Genel Kurulunu geniş bir katılımla gerçekleştirdi.
Genel Kurula, Genel Başkan Mustafa Nurullah ALBAYRAK, MHP Sivas Merkez İlçe Başkanı Sayın Turan Gazi YALÇINDAĞ, Ülkü Ocakları Sivas İl Başkanı Sayın Rıfat KALKAN, TCDD 4. Bölge Müdürü Sayın Ali KARABEY, TCDD Taşımacılık A.Ş. Sivas Bölge Müdürü Abdulkadir TAŞ, TCDD Trafik ve İstasyon Yönetim Servis Müdürü Davut GÖRGÜL ve Müdür Yardımcısı Zekeriya KARAKURT, Demiryolu Bakım Servis Müdür Yardımcısı Tamer KARABULUT, TÜRASAŞ Sivas Bölge Müdürlüğü Fabrika Müdürü; Mehmet TOPRAK, kurumlarda görev yapan yöneticiler, bağlı sendikaların Sivas Şube Başkanları ve çok sayıda üyesi katıldı.
Genel Kurulda söz alan Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Mustafa Nurullah ALBAYRAK, Sivas Şubemizin 7. Olağan Genel Kurulunun ulaşım çalışanlarına, sendikamıza ve camiamıza hayırlı olmasını dileyerek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Albayrak, “Tek Liste olarak gidilen ve birlik beraberlik içerisinde gerçekleştirilen genel kurulda, Şube Başkanlığı görevini yürüten İlker ÇELİKUS kardeşim bu görevini Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Tahsin ÖZDEMİR’e devretmiştir. Tahsin ÖZDEMİR Kardeşime ve yönetimini tebrik ediyor, görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum.
Sendikamızın kuruluşundan bugüne kadar sendikamıza çeşitli görevlerde hizmet eden, son olarak da Sivas Şube Başkanlığı görevini yürüten İlker ÇELİKUS kardeşime de bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonra da sendikamızın bir neferi olarak hak alma mücadelemize destek vermeye devam edeceğine yürekten inanıyorum.
Sivas Şubemizin 7. Olağan Genel Kurulunun, ulaşım çalışanlarına, sendikamıza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyor, Genel Kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran, MHP Sivas Merkez İlçe Başkanı Sayın Turan Gazi YALÇINDAĞ’a, Ülkü Ocakları Sivas İl Başkanı Sayın Rıfat KALKAN’a, TCDD 4. Bölge Müdürü Sayın Ali KARABEY’e, TCDD Taşımacılık A.Ş. Sivas Bölge Müdürü Sayın Abdulkadir TAŞ’a, TCDD Trafik ve İstasyon Yönetim Servis Müdürü Sayın Davut GÖRGÜLÜ’ve Müdür Yardımcısı Sayın Zekeriya KARAKURT’a, Demiryolu Bakım Servis Müdür Yardımcısı Sayın Tamer KARABULUT’a, TÜRASAŞ Sivas Bölge Müdürlüğü Fabrika Müdürü Sayın Mehmet TOPRAK’a, kurumlarımızda görev yapan yöneticilerimize, bağlı Sendikalarımızın Sivas Şube Başkanlarına ve üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Tek Liste olarak gidilen ve birlik beraberlik içerisinde gerçekleştirilen genel kurulda, Şube Başkanlığı görevini yürüten İlker ÇELİKUS bu görevini, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin ÖZDEMİR’e devrette.

Sivas Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu