DünyaYerel Haberler

10 DAKİKADA SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Akşam saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar ve sağanak 10 dakika içerisinde ortalığı savaş alanına çevirdi. İl genelinde 31 araç, 36 bina çatısı, 4 otobüs durağı, 3 elektrik hattı ve 6 iş yerinde hasar meydana geldi

Cumartesi günü akşam iftar saatlerinde şiddetli rüzgar ve sağanak etkili oldu. Etkili olan hava olayları günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Birçok binanın çatısı uçarken, araçlar da hasar gördü. Ulu Cami mevkiinde bulunan 5 katlı apartmanın çatısındaki saclar karşı yola savrulurken, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinin çatısı uçarak karşıdaki İl Tarım Orman Müdürlüğündeki Konukevi’nin bahçesine savruldu. Savrulan parçalar binanın yüzeyinde hasara neden oldu. Aynı zamanda Danişment Gazi Mahallesi TOKi konutlarının da çatıları uçtu.  Sivas Belediyesi’ne ait eski kentsel dönüşüm ofisinin çatısının uçmasıyla yola savrulan sac parçaları trafiği olumsuz etkiledi. Çatı uçan yerlerde polis ekipleri önlem aldı. Sivas Belediyesine ait itfaiye ekipleri bölgelerde çalışma yaptı.

BİLANÇOSU AĞIR OLDU

Akşam saatlerinde meydana gelen şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle 31 araçta, 36 bina çatısında, 4 otobüs durağında, 3 elektrik hattında, 6 iş yerinde zarar meydana geldi. Yaralanan herhangi bir vatandaşımız bulunmaması ise yüreklere su serpti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu