SiyasetYerel Haberler

AKSU, İLÇE ZİYARETLERİNE BAŞLADI

İl Başkanlığı Kongresinin ardından yeniden göreve seçilen AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu, Gürün İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Parti yöneticileri ile Gürün’de ilçe başkanlığı, STK’lara ve esnafları ziyaret ederek istişarede bulundu.

İl Kongresinin ardından ilçe ziyaretlerini başlatan AK Parti İl Başkanı Aksu ilçe teşkilatı ile de bir araya geldi.

Esnafları ve vatandaşları da ziyaret eden Başkan Aksu, sohbet ederek yaşanan pandemi sürecinin birlik ve beraberlik içerisinde atlatılacağını dile getirdi.

Vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyen Aksu’ya ilçe sakinleri teşekkür etti.

Başkan Aksu, ”İlçe ziyaretlerimiz kapsamında bugünkü durağımız Gürün ilçemiz oldu. Gerek Milletvekillerimiz gerek Belediye Başkanlarımız ile birlikte her fırsatta halkın arasında, halkla birlikte olmaya özen gösterip hem Türkiye´nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor, hem de halkımızın taleplerini bizzat kendilerinden dinliyoruz. Kurumlarımızın, esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını, taleplerini dinleyerek çözüm önerilerimizi sunduk. Pandemi döneminde esnaflarımızın çekmiş olduğu sıkıntılı günlerde Hükümetimiz her zaman esnafımızın yanında olmuştur. Allah’ın izniyle bu zor günleri yine birlikte aşacak ve özlediğimiz güzel günlere birlikte kavuşacağız. Halkımızın teveccühü bizlere güç veriyor enerji sağlıyor. Bizlerde, AK Parti’nin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya özen gösteriyoruz. AK Parti teşkilatları olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların sorunlarını çözmek için hep birlikte el ele vererek çalışıyoruz” dedi.Başkan Aksu, esnaf ve vatandaşlara göstermiş oldukları ilgi ve misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek, AK Parti Gürün İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi. Burada parti teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi alarak fikir alışverişinde bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu