GenelİlçelerYerel Haberler

Bilgin, Gece Geç Saatlere Kadar Ekiplerle Birlikteydi

Sivas Belediyesine bağlı ekipler karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Yağışın devam ediyor olması ise ekiplerin işini güçleştiriyor.
İlimizde sabah saatlerinde etkisini artıran yoğun kar yağışının ardından Sivas Belediyesi’ne bağlı tüm ekipler yoğun bir çalışma içerisine girdi.
Öncelikli olarak toplu taşıma yolları ve hastaneler olmak üzere şehrin tamamında kar temizliği yapan ekipleri Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bu kapsamda Kent Meydanı’ndan başlayarak tüm şehirde yapılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin, “Yoğun kar yağışının başlamasıyla birlikte tüm ekiplerimiz başta ana arterler olmak üzere kolay ulaşım sağlanması gereken hastaneler ile diğer alanlarda çalışma gerçekleştirmeye başladı. Ekiplerimizle birlikte bizler de kar yağışından itibaren sahadayız. Belediyemiz ve Özbelsan şirketimiz başta olmak üzere tüm işçilerimiz ve araçlarımız ile ilimizde hizmet eden diğer kamu kurumları ve kuruluşlarından destek alarak çalışmalarımız devam ediyor. Kar yağışının yoğunlaşması ile ek olarak ilimizde faaliyet gösteren özel sektöre ait kepçe, greyder, traktör kepçe gibi iş makinaları kiralayarak hemşerilerimizin hizmetine sunduk.” dedi.
Toplu taşıma kullanımının önemine de değinen Başkanımız Bilgin, “Hemşerilerimizden bu süreçte ricamız özel araçlar yerine toplu taşıma araçlarını kullanmalarıdır. Bu olaylar senede birkaç gün gerçekleşiyor anlayışları için hemşerilermize teşekkür ediyorum.” dedi.
Muhtarlar Dernek Başkanı Cemalettin Arslan’da, Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’e çalışmalar için teşekkür ederek, “Gece kar yağışının başlaması ile birlikte Belediyemize bağlı ekipler çalışmalara başladı. Aralıksız çalışan arkadaşlar fedakârca kar temizliği yapıyor. Ana arterleri de herhangi bir sıkıntı yok. Her bölge için bir kepçe görevlendirilmiş durumda ana arterlerin ardından ekipler ara sokaklara da girecek. Belediyemiz yağan bereketi afete geçirmemek için takdire şayan bir çalışma gerçekleştiriyor, emeklerine sağlık.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu