GenelYerel Haberler

STSO’da ‘Hizmet Süreçlerinde Mükemmelliğe Erişim’ Projesi Toplantısı

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ile Orta Anadolu (ORAN) Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında imzalanan Hizmet Süreçlerinde Mükemmelliğe Erişim Projesi açılış ve ilk faaliyet toplantısı gerçekleştirildi.
Ahmet Emmioğlu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen programa STSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, ORAN yetkilileri ve ilgili personeller katıldı. Proje ile birlikte Odanın bütün süreç ve faaliyetlerinin sürekli iyileştirilmesi için 2 ay eğitim ve uygulama çalışmaları yapılacak.
Projenin ORAN Kalkınma Ajansı tarafından finanse edileceğini ifade eden STSO Başkanı Mustafa Eken, “6-7 Şubat 2020 tarihlerinde projemizin açılış toplantısı ile proje faaliyetlerini uygulamaya başladık. Program kapsamında Akreditasyon Sistemine ait olan 13 madde ile 365 alt başlık tek tek ele alınacak ve eğitimler düzenlenecektir” dedi.
Hizmet Süreçlerinde Mükemmelliğe Erişim projesinin içeriği hakkında da bilgi veren Eken şunları kaydetti:
“Odamızın kurumsal yapılanma ve hizmet kalitesinin artırılması amacına ulaşmak için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından uygulanmakta olan ve Oda/Borsa çalışmalarını içeren Akreditasyon Sistemi’ni mükemmel bir şekilde uygulamak, yaygınlaştırmak, birlikte Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı Mükemmellik Modeli’ni kurmak, işletmek ve Ulusal Kalite Hareketine katılmak, kurumdaki bütün süreç/faaliyetlerin sürekli iyileştirilmesi için eğitim ve uygulama çalışmaları hizmeti almaktır. Proje ile birlikte, söz konusu teorik ve uygulama eğitimlerini uzmanlardan alarak; insan kaynaklarının yetkinliğinin bilgi ve becerilerinin artırılması, kurumsal işleyişimiz de temel kuralları akreditasyon sistemini kurgulayarak koymak, üyelerimize yetkinliğin yansıtılması ve bu yolla bölge ekonomisinin gelişimine katkı yapmayı amaçlıyoruz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu