GenelGündemİlçelerYerel Haberler

Ziraat Odası Başkanlarından Yapılandırma Talebi

Sivas İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Gürün Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aktepe ve Ziraat Odası Başkanları, Ziraat Bankası yetkilileriyle görüşerek faizsiz yapılandırma konusunda istişarede bulunarak çiftçilerin taleplerini iletti.
Sivas İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Gürün Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aktepe, çiftçilerin çiftçi borçlarının ertelenmesi ve kredi yapılandırmaları için Sivas Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Salih Zeki Sahna ve Sivas İl Tarım Müdürü Seyit Yıldız’la görüştü.
Sivas İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Gürün Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aktepe’ye ziyarette Şarkışla Ziraat Odası Başkanı Azimet Topçu, Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, Ulaş Ziraat Odası Başkanı Ziyaeddin Gazioğlu, İmranlı Ziraat Odası Başkanı Zeynel Sunal, Hafik Ziraat Odası Başkanı Osman Karataş ve beraberindeki heyet eşlik etti.
Sivas İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Gürün Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aktepe, Sivas Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Salih Zeki Sahna ve Sivas il Tarım Müdürü Seyit Yıldız’la kuraklıkta zarar gören çiftçilerin, çiftçi borçlarının ertelenmesi ve kredilerin yapılandırılması hakkında görüştü.
Sivas İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Gürün Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aktepe, “Çiftçilerimiz yaşanan kuraklık ve kredi borçları nedeniyle ciddi sorunlar yaşamaktadır. Tarsim’den de gerekli desteği alamayan çiftçilerimiz, girdi maliyetlerinin de artması ile ayakta kalma mücadelesi veriyor. Bu nedenle çiftçilerimize gerekli desteklerin verilmesi için Tarım İl Müdürümüzle birlikte Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Sayın Salih Zeki Sahna ile görüşerek taleplerimizi ilettik. Çiftçilerimizin borçlarının yapılandırılması faizlerin silinerek yeniden yapılandırılmasını talep ettik. Zor günlerden geçen çiftçilerimizin, yanında olunmasını ve yaşanan sıkıntılar karşısında bu şekilde çiftçimize destek verilmesini bekliyoruz. Şu günlerde yapılacak bir çalışma çiftçilerimize can suyu olacaktır. İlgi ve desteklerinden dolayı Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Sayın Salih Zeki Sahna’ya ve Tarım İl Müdürümüz Seyit Yıldız’a teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu